Hoe werkt 050 Payroll?

Payroll-Groningen
050 Payroll is een regionaal payrollbedrijf met haar oorsprong in de prachtige stad Groningen.

 

Wat is Payrolling?
Payrolling betreft een gespecialiseerde vorm van hr-dienstverlening, waarbij opdrachtgevers zelf verantwoordelijk zijn voor de werving, selectie en begeleiding van werknemers. Een payrollorganisatie stelt werknemers ter beschikking aan een opdrachtgever om onder diens leiding en toezicht te werken. Het doel van payrolling is dat de payrollonderneming het juridisch werkgeverschap zoveel mogelijk overneemt van de opdrachtgever. Hieronder vallen bijvoorbeeld administratieve en financiële verplichtingen die verbonden zijn aan bijvoorbeeld disfunctioneren, ziekte, arbeidsongeschiktheid en verlof.     (Bron: ABU)
Uw voordelen:
  • U betaald alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren  
  • U bespaard kosten doordat u zich volledig kunt focussen op uw eigen business
  • U kunt uw eigen personeel werven
  • Door de vaste tarieven weet u exact wat uw medewerker per uur kost
  • U hoeft zich niet bezig te houden met de personeelsadministratie en verloning van uw medewerkers

 

Hoe gaat 050 Payroll te werk?
 Tarieven
Middels onze pagina tarieven kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor het verlonen van uw (nieuwe) medewerkers. Wij sturen u een overzicht van de tarieven die wij hanteren. Aan de hand daarvan weet u direct wat uw (nieuwe) medewerker u per uur gaat kosten.  
 
Aanmeldprocedure
1  U vult het aanmeldformulier online in
2  Wij nemen contact met u op om de inschrijving compleet te maken
3  Wij sturen u een bevestiging met alle gemaakte afspraken en naar uw medewerker de contracten met bijbehorende informatie
4  Na het ondertekenen van de contracten kan uw medewerker starten
 
Digitale verloning
Uw medewerker kan wekelijks de gewerkte uren indienen in ons digitale urenportaal. Wanneer deze in ons systeem staan krijgt u een melding. U kunt vervolgens de uren controleren, zo nodig corrigeren en goedkeuren voor verloning.  
 
050 Payroll heeft alle certificeringen
De backoffice van 050 Payroll is in het bezit van alle certificeringen.  Zowel de verloning van alle medewerkers als het doen van alle afdrachten worden dus regelmatig gecontroleerd. Dit is voor u als werkgever van belang in verband met de wet keten aansprakelijkheid. Dat zit dus wel goed!